zaterdag 14 juli 2012

Must haves deze zomer

Misschien zien jullie het ook wil in de bladen. De must haves zijn overal te vinden. Ik heb er 3 uitgepikt om jullie even een idee te geven.

De blazers.
Blazers zijn al weer een hele tijd geliefd. Het begon weer eigenlijk met de basiskleuren zoals zwart bruin en grijs. Maar omdat deze zomer de neon tinten geweldig zijn zijn de felle blazers ook heel erg gewild. Helaas loop je omdat het warmer weer niet zo snel meer in iets met lange mouwen. Maar je zou het eventueel altijd kunnen gebruiken als jasje.
De Ringen.
Misschien wel grote ringen? Kleine ringen. Maakt helemaal niks uit. Om je outfit een beetje op te fleuren komen de leukste ringen voor bij. Ringen met een grote strik, hartjes, bloemetjes, het peace teken, snorren en uilen etc. Fleur je outfit op met een ring en je bent gelijk klaar om uit te gaan!
De Lita's.
Deze schoenen zie je ook steeds meer voorbij komen. Misschien ken je ze wel van de collectie van Jeffrey Campbell? Sommige van deze Lita's vind ik onwijs mooi. Bij andere heb ik nog mijn bedenkingen. Maar 1 ding is zeker. Deze zijn zeer leuk voor de fashionista's in ons midden.
Deze lita's kun je bijvoorbeeld ook met studs kopen. Studs is namelijk ook weer geweldig deze zomer!
Liefs, Muriël


Geen opmerkingen:

Een reactie posten