woensdag 11 juli 2012

DIY Dipye

Dit is de laatste tijd vrij populair om te doen. Helaas is het niet waterproof dus doe dit als je je haar net hebt gewassen want zodra je weer doucht is het helemaal weg! En denk wel even na, bij mensen met een lichte haarkleur zullen de kleuren sneller opvallen. Heb je meer donker bruin/ zwart haar, dan weet ik niet of je het goed gaat zien.
Dipye? Ooit van gehoord? Misschien wel.
Dipye houdt in dat jij je eigen haar kan kleuren. Wel de puntjes. Het is niet gelijk een ombre effect omdat je voor Dipye vooral felle kleuren gebruikt en voor ombre gebruik je echte haarverf. Voor deze Dipye maak je gebruik van oogschaduw.

Dingen die je nodig hebt:
- Oogschaduw in de kleur naar keuze
- iets scherps
- een kwastje
- een bakje

De eerste stap:
(Zorg dat je oogschaduw hebt die niet nieuw is en die je nooit gebruikt. Je maakt hem namelijk helemaal kapot.)
Je schraapt alle oogschaduw uit het doosje en zorgt ervoor dat alles in het bakje valt. Stamp de oogschaduw nog een beetje fijn zodat je bijna geen klontjes meer hebt. Heb je ze nog wel? Niet erg. Dit los je vanzelf op.

De tweede stap:
Zorg dat er genoeg oogschaduw aan je kwast zit en breng dit aan op je eigen haar. (Wel de puntjes.) Ga net zolang door tot je vind dat de kleur helemaal goed is.

Wel een extra iets.. De oogschaduw gaat wel op een gegeven moment vervagen en afvegen. Zorg dat dat de avond als je gaat slapen dat je iets op je kussen hebt liggen. Anders gaat dit echt afgeven.
Leuk voor een keer?

Liefs, Muriël en succes met het uitproberen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten