zondag 20 mei 2012

Vriendinnendag

Wat te doen met een vriendin? Eigenlijk best een goede vraag. Wat zou je nou op een vriendinnendagje kunnen gaan doen? Naar de film gaan, maar dat gebeurd wel eens vaker. Een meidenmiddag met make-up dan? Dat is wel leuk maar zo voor de hand liggend. Eigenlijk is een origineel iets op z'n tijd best wel leuk. Maar wat zou je dan kunnen doen?

Tips voor een leuke middag:
- Is het lekker weer buiten maar net niet lekker genoeg om in je bikini rond te lopen? Ga met je vriendin lekker picknicken langs een meertje, riviertje of een grote plas. Lekker in de zon en met wat lekker eten kunnen jullie gezellig bijkletsen. Neem nog wat magazines mee en jullie kunnen je helemaal vermaken.
- Is het wat minder weer? Misschien vinden jullie het beide wel leuk om te koken? Snuffel eens lekker tussen de kookboeken van je ouders en bedenk wat jullie samen willen gaan maken. Haal de ingrediënten in huis en jullie kunnen lekker aan de slag in de keuken. Leuk toch? Je eigen eten bereiden.
- Hebben jullie een sleep over? En moeten jullie rustig zijn omdat je ouders en broertje/zusje anders wakker worden? Doe echte meiden dingen met elkaar. Een spelletje, of misschien toch een film opzetten? Roddelen over de leuke jongen die jullie laatst zagen? Alles kan.


Wat natuurlijk helemaal leuk is om te doen met je vriendin is een workshop in iets. Natuurlijk kost dit wel weer wat meer, maar misschien is het we leuk om eens op het internet te zoeken naar leuke adresjes die aan huis kunnen komen, of iets in die richting. Misschien zit er uiteindelijk toch een leuke workshop bij?

Hopelijk hebben jullie hier wat aan.

Liefs, Muriël

Geen opmerkingen:

Een reactie posten