vrijdag 18 mei 2012

Spijker vs Spijker ?

Het is helemaal de must have van het aankomende seizoen, de spijkerkleren. Spijker broeken gebruikt iedereen eigenlijk wel dagelijks. Maar hoe zit het met de spijker blouse? Vestjes van spijkerstof? Heel veel mensen zie je nu dagelijks in deze kleren lopen. Maar hoe combineer ik een spijker blouse zonder de de spijkerstof te overheersend wordt?

Tips:
- Als je heel graag een spijker blouse aan wil doen dan zou ik hem niet boven een spijker broek doen die blauw is. Gebruik dan eventueel een zwarte, witte of een gekleurde broek zodat het niet lijkt alsof je alles in blauw spijker hebt.
- Combineer het misschien met een zwarte legging en een rokje. Laat de blouse dan lekker langs je vallen en je maakt van je vrouwelijke look toch weer een wat stoerdere look.

Maar wat vinden jullie nou eigenlijk van die spijker mode? Vind je het leuk? Niet leuk? Ieder heeft hier zo zijn eigen mening over.
Spijkerblousjes en broeken zijn eigenlijk overal wel te koop. Het ligt er maar net aan hoeveel je er voor uit wil geven.

Liefs, Muriël

Geen opmerkingen:

Een reactie posten