zondag 5 augustus 2012

Personal

Ik heb voor jullie weer een vragenlijst. Deze keer over fashion en beauty, hoe ik erover denk.

Waar haal jij jou inspiratie over fashion vandaan?
Ikzelf kijk graag in allerlei soorten tijdschriften. Door die tijdschriften blijf ik een beetje up to date over de laatste nieuwtjes. Verder kijk ik ook een aantal vaste blogs elke dag door om te zien hoe zij de fashion aanpakken. Verder heb ik ook een aantal celebs die ik bewonder qua kleding keuze. Dus daar kijk ik ook graag naar, haha.

Waar koop jij voornamelijk je kleding?
Omdat ik zelf nog niet mijn eigen hoge inkomen heb en het moet doen met mijn kleedgeld ben ik niet te vinden in de dure winkels. Zelden koop ik wat bij Mango alhoewel de kleding wel leuk is. Mijn leukste winkels van het moment zijn de Zara, H&M, Tally Weijl, New Yorker, Only/Vero Moda en wat kleinere winkeltjes zoals Falls en de Extrastar (Den Bosch).
In Frankrijk is mijn vaste prik de Camaïeu..

Wat moet jij absoluut nog in je kast krijgen?
Ik ben gek op shirtjes en vestjes. Broeken kunnen mij eigenlijk al heel gauw niet zoveel meer schelen, maar wat ik echt nog wil is ooit een G-star broek kopen. Verder blijf ik op zoek naar pastel kleurige all stars...

Ben jij een echte shopaholic?
Nou, een echte, nee. Ik ga wel elke maand zeker wel een aantal keer naar de stad, maar ik ben niet ontzettend verslaafd. Pas als ik merk dat ik genoeg geld heb ga ik er wel op los, maar ik ben niet zo heel erg haha!

Ga jij zonder mascara de deur uit?
Eerlijk gezegd? Nee...
Ik draag eigenlijk altijd wel mascara, en als ik dat niet op heb en ik ga de deur uit dan zorg ik wel dat ik ergens mascara kan scoren.

Draag je veel make-up?
Op normale schooldagen is het alleen mascara en als ik last heb van een lelijk pukkeltje dan werk ik die even weg, maar eigenlijk meer ook niet. Heel af en toe heb ik eye-liner op. Maar vaak heb ik daar geen tijd meer voor dus eigenlijk gebruik ik de rest niet echt nee.

Wat is jou favoriete mascara?
Ik heb er 2 die ik onwijs fijn vind en maar blijf kopen! 1 is van Maxfactor en de andere is van Isabelle Dupont. Die van Isabelle Dupont kan ik alleen maar vinden bij mijn schoonheidsspecialiste.
Wat wil jij nog voor make-up bij je verzameling hebben?
Hmm, moeilijke vraag haha. Ik hou van make-up hoor, maar zo vaak gebruik ik het niet. Eigenlijk kan ik hier geen exact antwoord op geven.

Liefs, Muriël




Geen opmerkingen:

Een reactie posten